Behandelingen

Het fundament van een goede tandheelkundige zorg is de periodieke controle. Afhankelijk van uw gebitsgezondheid spreekt de tandarts hiervoor een bepaalde regelmaat met u af.

Tijdens de periodieke controle kijkt de tandarts naar de gezondheid van uw gebit, tandvlees en naar de staat van onderhoud. Zo nodig wordt er licht tandsteen verwijderd en wordt u nog eens verteld waar u bij hettandenpoetsen op moet letten. Soms is het nodig om foto’s te maken, dat wordt eerst met u besproken en uitgelegd waarom. Als op de controle een behandeling moet volgen, bespreekt de tandarts met u wat er moet gebeuren, hoe vaak u daar voor moet terugkomen en wat het kost. Over veel soorten behandelingen kunt u ook een folder  krijgen waarin u nog eens kunt nalezen wat u te wachten staat.

De tarieven die de tandarts hanteert zijn de wettelijke tarieven. Een overzicht daarvan  is in onze praktijk beschikbaar.

Eén behandeling bestaat meestal uit meerdere verrichtingen en voor iedere verrichting is door de overheid een tarief vastgesteld. U krijgt altijd een begroting mee bij behandelingen duurder dan € 250,-

Over de kosten van de behandeling ontvangt u van ons een rekening, met het verzoek deze binnen 30 dagen te betalen. Als u een tandartsverzekering hebt, kunnen wij kijken of wij de rekening bij hen indienen.  Kijk in de polis om te zien op welke vergoeding u recht hebt.

Vullingen

Lees meer >>>

Tandvlees behandelingen

Lees meer >>>

Cosmetische tandh.

Lees meer >>>

Wortelkanaalbehandeling

Lees meer >>>

Kronen en bruggen

Lees meer >>>

Prothese werkzaamheden

Lees meer >>>

Implantaten

Lees meer >>>

Preventie

Lees meer >>>

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg