Onze praktijk

 Over onze praktijk

Wij zijn een moderne tandarts praktijk, gevestigd in het centrum van Sliedrecht. In onze praktijk bieden wij u vrijwel alle tandheelkundige zorg die u voor het gezond houden van uw mond nodig hebt.

Ook doen wij veel aan preventie,  daarom geven wij regelmatig advies over hoe u uw mondhygiëne optimaal kunt houden, maar ook over voeding. Ook op het gebied van cosmetische tandheelkunde doen wij veel, denk aan het verfraaien van uw glimlach en opknappen van uw gebit dmv facings/ lumineers, kronen, bruggen, composietfacings, bleken etc.

Bij ons kan iedereen terecht, jong en oud, voor kinderen nemen we extra tijd, wanneer dit nodig blijkt. Samen met mijn team wil ik zorg dragen voor verantwoord en kwalitatieve tandheelkunde. We streven er naar om de juiste behandelingen op de beste manier uit te voeren bij onze patiënten, daarbij maken we gebruik van de beste materialen en de modernste technieken. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en denken met u mee. Ook wat de kosten betreft denken wij met u mee, informeer gerust naar de mogelijkheden.

U krijgt altijd een klantgericht aanpak /behandeling. We nemen de tijd voor u, door naar u te luisteren en u vooraf goed te informeren over wat er gaat gebeuren. hoe en waarom. Zo wordt voorkomen dat u voor verassingen komt te staan.

  • Wij behandelen geen tanden maar mensen.
  • Wij willen door u beschouwd worden als de meest servicegerichte praktijk in de regio
  • Wij houden van ons vak en houden van lachende mensen, dit inspireert ons om in beide te investeren en continue verbeteringen na te streven.
  • Wij bieden voor kroon en brugwerk een zeer scherp tarief aan, informeer gerust naar de mogelijkheden.
Afspraak maken
Lees verder >>>

Wijzigingen doorgeven

Lees verder >>>

Tarieven
Lees verder >>>
Recensies
Lees verder >>>
Klachten
Lees verder >>>
Folders lezen
Lees verder >>>